PREVIOUS

CATALOGUE NUMBERS
73 - 84

NEXT

~ Click on an image to enlarge it ~


73. Cindy Seng
Family Tradition
Bronze - 14 x 6 x 6
SOLD - $1,800


74. George Ford Morris
Greyhound
Signed lithograph
10 x 13
SOLD - $2,500


75. Currier & Ives
A Good Race, Well Won (A Disputed Heat)
Stone lithograph
Large Folio
SOLD - $2,500
picture not available

75-A. Currier & Ives
Flora Temple and Princess
Stone lithograph
Large Folio
SOLD - $2,200
picture not available

75-B. Currier & Ives
The Queen of the Turf Maud S with Driver
Stone lithograph
Large Folio
SOLD - $2,300
picture not available

75-C. Currier & Ives
The King of the Road
Stone lithograph
Large Folio
SOLD - $1,100
picture not available

75-D. Currier & Ives
Haskell & Allen
Stone lithograph
Large Folio
RNA
picture not available

75-E. Currier & Ives
Drivers of Roosevelt Raceway
Collage
RNA

76.
Elizabeth Bell
Niatross
Signed print from estate of John Bradley
20 x 17
SOLD - $375


77. Richard Stone Reeves
Speedy Somolli
Print, from estate of
John Bradley
26 x 22 
SOLD - $1,700


78. James Walls
Albatross
Signed print from estate of John Bradley
32 x 26
SOLD - $2,700


79. Richard Stone Reeves
Adios
Signed by Delvin Miller from estate of John Bradley
14x 11
SOLD - $1,400


80. Harper’s Weekly, 1865
Dexter
Hand colored wood engraving
16 x 11
SOLD - $325


81. George Ford Morris
Green Pastures, Greyhound, Elizabeth, Zombrewer
Signed lithograph
12 x 10
SOLD - $850


82. Judge, 1889
A Fool and His Money
Hand colored lithograph
13 x 10
SOLD - $450


83. Ben Herring
The Trotting Cob Silvertail
Lithograph, 1851
10 x 8 
SOLD - $500


84. Harper’s Weekly, 1881
A Horse Trot
Hand colored wood engraving
15 x 10 
SOLD - $200

 

PREVIOUS

CATALOGUE NUMBERS
73 - 84

NEXT

HOME