PREVIOUS

CATALOGUE NUMBERS
61 - 72

NEXT

~ Click on an image to enlarge it ~


61. William Bengough
Road Race
Oil on canvas c. 1880
24 x 18
SOLD - $6,200


62. Scott Leighton
Stallion
Oil on canvas - 13 x 10
SOLD - $3,000


62-A. G.C. King
Dan Patch
Oil, c. 1905 - 17 x 17
SOLD - $8,600
picture not available

 62-B. Original Dan Patch movie poster
SOLD - $2,600

*63. Currier & Ives
The Crowd That Scooped the Pools
Stone lithograph 1878

*63. Currier & Ives
The Sports Who
Lost Their Tin
Stone lithograph 1878 
  SOLD - $3,000
*
The two pieces above are companion pieces sold as a set in matching bird's-eye maple frames

64. Currier & Ives
Trotting Cracks
on the Snow
Stone lithograph 1858
One of the most valued Currier & Ives.
SOLD - $9,100

65. Currier & Ives
Fast Trotters on Harlem Lane NY
Stone lithograph 1870
Another of the most prized Currier & Ives prints.
SOLD - $7,000

66. Scott Leighton
Queen of the Turf
Maud S.
Oil on canvas 1880
A painting by the famed Currier & Ives artist Scott Leighton – a true museum piece.
RNA

 
 
67. Gean Smith
Bingara
Oil on canvas 1916
A fine oil painting of a trotter noted for his beauty, by one of the best known equine artists of the period.
SOLD - $3,600


 
68. Gerald Wempner
Just Foaling Around
Bronze - 11 x 5
SOLD - $800

69. SEE BELOW


69. Estate of John Bradley
Schreiber Portfolio
Rare Photographs c. 1872-3
49 Albumen prints of great trotters
SOLD - $7,000


70. C. Jeré
Trotters and Trees
Bronze - 56 x 13
SOLD - $800

71. John K.  Thompson
Stars of the Sport
Marble Frieze - 25 x 20
SOLD - $1,100

72. Frank leslie illustrated, 1865
The National Horse Fair
Hand colored wood engraving
16 x 11
SOLD - $900

PREVIOUS

CATALOGUE NUMBERS
61 - 72

NEXT

HOME